Internet marketing

 

Internet marketing je skup radnji na inetrnetu koje Vam pomažu da pronađete posetioce za web sajt, da stvorite potrebu za Vašim proizvodima ili uslugama I da unovčite tu potrebu. AVS Solutions je full service internet&marketing agencija koja pruža sve usluge vezane za internet marketing-od osmišljavanja kampanje, preko dizajniranja I izrade sajtova do optimizacije i promocije web sajtova.

Web hosting

Domen je u stvari ime (adresa) vašeg web sajta, i pošto se on stavlja na sva zaglavlja, vizit karte, brošure itd. potrebno je voditi računa da bude lak za pamćenje i asocira (po mogućstvu da bude isti) kao i ime firme. Postoji više opcija za odabir i registraciju domena i mi ćemo Vam pomoći da to uradite na najbrži i najoptimalniji način. Pružamo mnogo više od samog hostovanja vaše internet prezentacije. Za potrebe svojih klijenata koristimo najnovije i najpouzdanije servere koji pružaju sledeće:
 • Server Vitalisation – zagarantovane performanse vaše internet prezentacije
 • Fail over – Prebacivanje sa jednog na drugi server u slučaju greške
 • Daily backups – Sadržaj internet prezentacije se dnevno snima, i dostupan je naredenih 7 dana u slučaju veće promene ili greške
 • Security updates – Server se dnevno skenira protiv virusa i sličnih malicioznih napada
 • Web aplikacije

  Untitled-1

  Kroz naš desetogodisnji rad sa uvek zadovoljnim klijentima u poziciju smo da Vam ponudimo kompletnu uslugu dizajna i internet marketinga počevši od logotipa, vizit karti, preko memoranduma, flajera, plakata, pa sve do izrade banera, internet prezentacije, korisničkog interfejsa i celokupnog povezivanja sa danas neizostavnm socijalnim mrežama.


  Naše iskustvo garantuje kvalitet u radu u celokupnom procesu internet poslovanja. Nudimo kompletnu uslugu od grafičkih rešenja i konsaltinga, preko izrade web prezentacija i optimizacije, sve do registracije domena i hostinga. Za svaku vašu želju imamo rešenje, a moto koji nas vodi je:

  • HTML prezentacije
  • WordPress i Drupal prezentacije
  • CMS prezentacije
  • Custom web aplikacije
  Kvalitet je Vaše pravo, a ne privilegija
  CMS (Content Management System) je sistem za samostalno ažuriranje podataka i održavanje web sajta. CMS dozvoljava upravljanje jednim delom podataka ili čak celokupnim sadržajem na sajtu. Jedna od najboljih karakteristika CMS-a je što moderatoru bez poznavanja HTML kodiranja, omogućuje potpunu kontrolu ubacivanja novih ili izbacivanja starih sadržaja. Takodje, pruža i mogućnost laganog kompajliranja sadržaja i prebacivanja novog sadržaja na internet. Takodje, ako imate potrebu za razvojem custom aplikacije, naš tim će u najkraćem roku predložiti jedinstveno i adekvatno rešenje.