AVS Solutions se bavi razvojem aplikacija na .NET platformi. Posedujemo bogato iskustvo razvoja Web i Windows poslovnih rešenja. Ovo iskustvo stečeno je radom na projektima za zapadno evropsko tržište kroz outsourcing, kao i brojnim rešenjima koje samostalno razvijamo i plasiramo. Naš tim je u prethodnih par godina realizovao nekoliko aplikacija u sferi poslovnih rešenja vezanih za rad osiguravajućih kuća uz pružanje korisničke podrške i održavanja za pomenute aplikacije. Aplikacije su razvijane po najvišim standardima kvaliteta a dokaz za to je osmogodišnja saradnja sa našim partnerima.


Razvili smo moderno i napredno E-Commerc rešenje AVStore, koje se može koristiti kao B2C i B2B sistem. Zamišljeno kao opšte rešenje u sferi trgovine na internetu, pruža mogućnosti prilagođavanja sistema svakom korisniku ponaosob kako vizuelno tako i funkcionalno. Saznajte više


Kroz aplikaciju Optimum Network smo rešili neke od najtežih problema u oblasti NP teških problema kao što je višestruki trgovački putnik. Našim algoritmom smo uspešno i efikasno izveli rutiranje vozila različitog kapaciteta uključujući i vremensko ograničenje dostave robe.


Tim je sastavljen od iskusnih programera i analitičara koji mogu da odgovore zahtevima najkompleksnijih software-skih rešenja a u razvoju koristimo najnovije alate i tehnike (HTML5, C# 4.5, SQL Server 2012, Jquery, Knockout itd)
Za više informacija o našim software-skim i outsource dostignućima kliknite na ikonu.